Dalton Ghetti


Dalton Ghetti-sau arta de a sculpta varful din grafit al creionului

se ia una bucata creion, un ac si o mini-pseudo-spatula si se inmaneaza lui Dalton Ghetti pentru a-i intretine hobby-ul. Rezultatele, dupa cum puteti observa, sunt destul de impresionante. Chiar daca nu am merge vreodata sa vizitam o galerie cu sculpturi miniaturale in mina de creion, trebuie sa recunoastem ca apreciem faptul ca Dalton a gasit o metoda de relaxare creativa si inspirationala totodata, iar rezultatul obtinut, desi a ajuns sa sa fie (totusi) expus in galerii de arta contemporana, nu este vandut ca opera de arta (adica la preturi exorbitante).

Dalton a afirmat ca nu face acest lucru pentru bani ci pentru linistea sa interioara iar pentru aceia care doresc totusi sa observe de mai aproape rezultatul a doua ore de sculptura intr-o mina de creion exista un pret modic de 2 dolari pentru … o carte postala imprimata cu lucrarile sale.

Daca lucrarile lui Dalton v-au starnit interesul va invit pe siteul acestuia de unde puteti de asemenea sa si comandati una sau mai multe carti postale http://www.daltonmghetti.com/
Vizitand site-ul artistului si cercetand lista de preturi ale lucrarilor sale observ ca limita minima este de 250 euro.

lucrează foarte lent prin eliminarea bucatilor de grafit . Prin urmare, este nevoie de luni sau, uneori, ani pentru a finaliza o sculptură.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s