o biblioteca de zece carti


nu odata am citit in diverse reviste de divertisment sau in presa cotidiana despre cartile citite de starurile noastre autohtone… Codul lui Da Vinci a fost o vreme trendy… o moda asa cum a fost si Coehlo (Alchimistul)… timpul nu imi permite sa caut pe net, spre exemplificare, despre cartile citite de lumea din show-bizz.

Ca sa va faceti o idee cam ce citesc vedetele noaste, click aici 🙂

Cand ati citit ultima carte pur si simplu de placere? Ca de nevoie mai citesti una alta… dar de placere???  in aceasta era supertehnologizata,unde poti gasi pe net rezumatul oricarei carti, vorba lui frate’miu, la ce ne mai trebuie sa mai citim carti ? sa cheltuim bani cumparandu-le ?! cartile sunt demodate de acum, a devenit o rusine sa ai o biblioteca tixita de carti…nu mai e de la moda, e ceva dizgratios… doar se poarta simplitatea si stilul venghe ( sau wenge), ca am gasit ambele variante utilizate. Oare asa sa fie? Chiar nu isi mai au rostul in ziua de azi cartile? Nu ne mai putem pierde o ora din pretiosul nostru timp pentru a citi o pagina doua dintr-o carte buna? De aceea va recomand 10 carti… biblioteca de 10 carti…si  e asa de greu sa aleg aceste 10 carti pe care le-as pastra… ufff… dar… trebuie sa ma incadrez in tendintele actuale 🙂

ps: ordinea nu are importanta, sunt pur si simplu „top ten”

1. Saptamana de lucru de 4 ore, autor Tim Ferriss – o carte ce te va face mai deştept pentru că … modul total neconvenţional in care iti arata ca poti sa iti traiesti viata asa cum vrei. Tot ce ai nevoie este capital intelectual si sa te eliberezi de anumite paradigme.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Va urez lectura placuta!!!


Reclame

Un gând despre &8222;o biblioteca de zece carti&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s