in fiecare zi


„Cand va treziti, binecuvantati ziua care incepe, deoarece vine plina de daruri nevazute, pe care le veti chema catre voi prin aceasta binecuvantare pentru ca a binecuvanta inseamna ca sunteti constienti de numarul infinit de daruri prezente in fiecare colt al Universului si le chemati catre voi.

Atunci cand treceti pe langa oameni pe strada, in autobuz, binecuvantati-i pe acestia. Pacea binecuvantarii ii va insoti pe drumul lor si blanda lumina a acesteia se va revarsa si ii va calauzi pe cale. Atunci cand va intalniti si discutati cu diverse persoane, binecuvantati-le sanatatea, munca, bucuria, relatia cu Dumnezeu, cu ei insisi si cu altii.

Atunci cand cineva va raneste si se poarta cu voi intr-un mod jignitor, raspundeti-i cu o binecuvantare. Binecuvantati cu bucurie, sincer, complet pentru ca o astfel de actiune care porneste din inima se constituie ca un scut care va protejeaza de efectul actiunii lor si care face ca sageata indreptata catre voi sa ricoseze.

A binecuvanta inseamna ca din adancul fiintei voastre, din cel mai launtric colt al inimii sa doriti binele in mod neconditionat. A binecuvanta inseamna a invoca grija Divina sa se reverse catre cel la care ne gandim. A binecuvanta tot ce ne inconjoara, fara nici o forma de discriminare, este cea mai inalta forma de a darui.

Cand ceva in vietile voastre nu merge asa cum va doriti, cand ceva neasteptat va darama planurile si va pune la pamant, ganditi-va ca viata va invata o lectie, pe care chiar voi ati acceptat sa o primiti. Incercarile prin care trecem sunt binecuvantari ascunse si cete de ingeri ne insotesc in acestea.

A binecuvanta inseamna a deveni constienti de frumusetea universala, omniprezenta, ascunsa ochilor nostri, insemna sa activati legea universala a atractiei, lege care va aduce in viata voastra, din cele mai indepartate colturi ale Universului, lucruri de care va veti bucura. E imposibil sa binecuvantati si sa si judecati in acelasi timp….deci pastrati-va permanent intentia de a binecuvanta tot ce intalniti…….” Dalai Lama

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s